Εξηγήσεις από την πρεσβευτή της Γαλλίας Laurence Auer ζήτησε ο υπουργός Αμυνας Νίκος Δένδιας για την επικείμενη πώληση πυραύλων METEOR στην Τουρκία. Ο κ.Δένδιας, εξέφρασε στην πρέσβη την έντονη αντίθεση της Ελλάδας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τονίζοντας ότι δεν συνάδει με τις μέχρι τώρα άριστες στρατηγικές σχέσεις των δύο χωρών.
Ο υπουργός Αμυνας Νίκος Δένδιας με την πρέσβη της Γαλλίας Laurence Auer και τον Γάλλο στρατιωτικό ακόλουθο
Ειδικότερα, ο κ.Δένδιας έκανε γνωστό:
Μετά τη σχετική ενημέρωση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Γεώργιου Γεραπετρίτη, συναντήθηκα σήμερα στο ΥΠΕΘΑ με την Πρέσβη της Γαλλίας, κα Laurence Auer, από την οποία ζήτησα επίσημη ενημέρωση σχετικά με τις πληροφορίες για πώληση πυραύλων ΜΕΤΕΟR στην Τουρκία, από consortium στο οποίο συμμετέχει η Γαλλία.
Εξέφρασα στην Πρέσβη της Γαλλίας την έντονη αντίθεση της Ελλάδας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το οποίο δεν συνάδει με τις μέχρι τώρα άριστες στρατηγικές σχέσεις των δύο χωρών.
Η εντατική προετοιμασία της μεγάλης γιορτής, η μαγεία που αποπνέει και τα βαθύτερα μηνύματά της ξεδιπλώνονται στο promo φιλμ της Ολυμπίας Οδού – Ανοιχτή πρόσκληση στο πιο φαντασμαγορικό γεγονός της χρονιάς.
Η δημοφιλέστερη πλατφόρμα online εκτίμησης ακινήτου έχει φτάσει να διαχειρίζεται έναν από τους μεγαλύτερους όγκους αγοραπωλησιών ακινήτων στην χώρα μας
Ο υπερσύγχρονος στόλος της Superfast Ferries μας προσφέρει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, με προνομιακή έκπτωση για όλο το 2025 – Πώς να την αποκτήσουμε.