Συγκέντρωση κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου που για τα «Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία» πραγματοποιούν το απόγευμα της Τετάρτης στη Βουλή εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές, σωματεία και φορείς.
«Ήδη τα 15ο & 60ο γυμνάσια Αθηνών, καθώς και το 15ο γενικό λύκειο Αθηνών, τελούν υπό κατάληψη. Την Τρίτη 28/1 το μεσημέρι, έλαβε χώρα πορεία γειτονιάς, με σημείο εκκίνησης τον πεζόδρομο της Ρήνειας έξω από τα 15ο & 60ο Γυμνάσια, ενάντια στην επιβολή “Ωνάσειων Προτύπων” στη γειτονιά μας και παντού όπου προβλέπεται να ιδρυθούν» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.
Οι διαμαρτυρόμενοι καταγγέλλουν υποβάθμιση του αγαθού της Παιδείας και υποστηρίζουν ότι η δωρεά είναι μια κίνηση που επιχειρεί να επαναφέρει τη «μεταξική αριστεία των προτύπων σχολείων». Όπως αναφέρουν, με το νομοσχέδιο 22 σχολεία (11 Γυμνάσια και 11 Λύκεια) μετατρέπονται σε «ημιδημόσια Ωνάσεια από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη».
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!