Νεκρή 71χρονη στο Λουτράκι - Έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου
Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Νεκρή εντοπίστηκε και ανασύρθηκε μια γυναίκα, ηλικίας 71 ετών, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 03/02 στο Λουτράκι Κορινθίας.
Σύμφωνα με το korinthostv.gr, η 71χρονη έπεσε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου και βρήκε τραγικό θάνατο.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Λουτρακίου. Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ Λουτρακίου.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.