Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε Γυμνάσιο της Ιαλυσσού στη Ρόδο, 13χρονος μαθητής γιος υπαξιωματικού του στρατού δέχτηκε επίθεση στο προαύλιο από επτά μαθητές ηλικίας 13 και 14 ετών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και το σώμα.
Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έλαβε τις πρώτες βοήθειες. Για την επίθεση συνελήφθησαν επτά ανήλικοι και οι γονείς του, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7s8n01yqiax)
Ξυλοδαρμός και στη Λέρο
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τέσσερις 15χρονοι ξυλοκόπησαν 14χρονο συμμαθητή τους στο προαύλιο σχολείου στη Λέρο. Ο μαθητής τραυματίστηκε στο στήθος, στην πλάτη και τον λαιμό ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία και μετά από έρευνες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις από τους τέσσερις ανηλίκους που κατηγορούνται για εμπλοκή στο περιστατικό και αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.
Το πρόγραμμα της Groupama Ασφαλιστικής για τα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία συνδυάζοντας καλύψεις για αστική ευθύνη και περιουσία.
Από το 2019 η Wolt ανατρέπει τα δεδομένα στη διανομή φαγητού και προϊόντων, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση