ΕΜΥ: Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Από σήμερα ξεκινά η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες
Πού θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα - Ύφεση προβλέπεται από το μεσημέρι της Κυριακής
Επιδείνωση του καιρούπροβλέπεται από σήμερα Σάββατο 15 Φεβρουαρίου.
Η κακοκαιρία, σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένεται από τα δυτικά προς τα ανατολικά, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Πιο αναλυτικά:
Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
α. Από αργά το απόγευμα του Σαββάτου (15-02-2025) στο Ιόνιο, τα παράκτια της Ηπείρου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και νότια Πελοπόννησο.
β. Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (16-02-2025) στην ανατολική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στη δυτική και νότια Κρήτη, τις Κυκλάδες και το βορειοανατολικό Αιγαίο.
Ύφεση των φαινομένων προβλέπεται από το μεσημέρι της Κυριακής (16-02-2025) πρώτα στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr)
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!