Τραγική κατάληξη είχε ένα τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Ραφήνα, λίγο μετά το Κολυμβητήριο στην κατεύθυνση προς Αρτέμιδα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το irafina.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδηλάτη, ο οποιος βρέθηκε στο οδόστρωμα βαριά τραυματισμένος και λίγη ώρα μετά κατέληξε.
Στην περιοχή αναμένεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον ποδηλάτη.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από τις Αρχές, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της μοιραίας σύγκρουσης.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.