Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 19:50, σε περιοχές της Μεσσηνίας και της Λακωνίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε στο θαλάσσιο χώρο, 31 χιλιόμετρα δυτικά, νοτιοδυτικά της Μεθώνης Μεσσηνίας.
Το εστιακό βάθος του σεισμού προσδιορίστηκε στα 12,9 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε σε απόσταση 38 χιλιομέτρων, νοτιοδυτικά από την Πύλο της Μεσσηνίας.
Το efood προάγει τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή μέσα από ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης, προσφέροντας σε ευάλωτες ομάδες τα απαραίτητα καταναλωτικά αγαθά και βάζοντας, ταυτόχρονα, φραγμό στο food waste.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!