Αστυνομικοί που έκαναν περιπολία εντόπισαν τον 62χρονο να περιεργάζεται φορτηγό όχημα και τον κάλεσαν σε έλεγχο.
Στη θέα των αστυνομικών, ο κατηγορούμενος απέρριψε σακούλα περιέχουσα μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ σε επακόλουθο έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματός του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε βαλίτσες με επαγγελματικό εξοπλισμό (μεταξύ των οποίων τρυπάνια, πένσες, κατσαβίδια, κόφτες) και άλλα εργαλεία.
Ο 62χρονος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών που διερευνά προανακριτικά την υπόθεση.
Στο πλαίσιο της έρευνας διακριβώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, κυρίως βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες, προέβαινε σε διάρρηξη φορτηγών οχημάτων, από το εσωτερικό των οποίων αφαιρούσε επαγγελματικό εξοπλισμό.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί επιπλέον τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.