Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων όπου και εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψής τους οδηγήθηκαν οι τέσσερις Τούρκοι που συνελήφθησαν για την εν ψυχρώ δολοφονία δύο ομοεθνών τους στη Γλυφάδαστις 9/12/2024 και τον τραυματισμό ενός τρίτου.
Επίσης στα δικαστήρια και στις εισαγγελικές αρχές οδηγήθηκαν και εννέα ακόμη Τούρκοι, που φέρονται να συνέδραμαν τους τέσσερις κατηγορούμενους εκτελεστές να διαφύγουν της σύλληψης.
Σε βάρος των εννέα ατόμων ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής κατά συναυτουργία και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοκατοχή, της πλαστογραφίας, της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.