Στην Αθήνα άλλοι τέσσερις εγκαυματίες από τη Βόρεια Μακεδονία – 12 τραυματίες σε ελληνικά νοσοκομεία

Γιατροί και διασώστες του ΕΚΑΒ μεταβαίνουν στη γειτονική χώρα για τη διακομιδή τεσσάρων εγκαυματιών από τη φωτιά στη ντίσκο του Κότσανι

Στην Αθήνα άλλοι τέσσερις εγκαυματίες από τη Βόρεια Μακεδονία – 12 τραυματίες σε ελληνικά νοσοκομεία
Αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας με προορισμό τη Βόρεια Μακεδονία.

Γιατροί και διασώστες του ΕΚΑΒ μεταβαίνουν στη γειτονική χώρα για τη διακομιδή τεσσάρων εγκαυματιών από τη φωτιά στη ντίσκο του Κότσανι. Οι τέσσερις τραυματίες θα διακομιστούν στο 401 και στο 251 στην Αθήνα.

Πρόκειται για τη δεύτερη αεροδιακομιδή κατόπιν της χθεσινοβραδινής, όπου πάλι οι γιατροί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ διακόμισαν ακόμη τρεις εγκαυματίες στην Ελλάδα και οι οποίοι νοσηλεύονται ήδη στο 401.

Με την αποψινή αεροδιακομιδή, κατόπιν του αιτήματος της Βόρειας Μακεδονίας προς τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας, στην Ελλάδα έχουν διακομισθεί για νοσηλεία συνολικά 12 εγκαυματίες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr