«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα μάτια του και τις γροθιές που μου έδινε στην καρδιά. Ήθελε να με σκοτώσει», είπε η 50χρονη στο STAR.
Όπως καταγγέλλει η 50χρονη, ο άνδρας «έκανε σας δαιμονισμένος» και «τον ρώτησα “τι ζητάς από εμένα;”». Στη συνέχεια «άρπαξε δύο πλακάκια, ευτυχώς που τα είδα και γύρισα το κεφάλι γιατί θα με σκότωνε. Μου έσπασε το αυτοκίνητο».
«Με βουτάει από το λαιμό, με πετάει κάτω και άρχισε να δίνει μπουνιές στην καρδιά, ήθελε να με τελειώσει. Μου είπε “θα σε θάψω”. Μου κόπηκε η αναπνοή, είπα θα πεθάνω», λέει η 50χρονη.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8n1cpv7h97d)
Εις βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίστηκε δικογραφία. Ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του αρνείται τα πάντα. «Αρνείται το σύνολο των αποδιδόμενων κατηγοριών. Δεν υπάρχει κανένα μάρμαρο που εκσφενδονίστηκε. Δεν πήγε να πετάξει τα σκουπίδια, ήρθε απλά και μόνο για να τον προκαλέσει» είπε ο δικηγόρος, Λυσίας Χριστοδουλόπουλος.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22/3, την Παγκόσμια Ημέρα Δασών στις 21/3, και την Ημέρα της Αρκούδας στις 23/3 φροντίζουμε για κάθε πολύτιμη σταγόνα νερού και διαφυλάσσουμε την αγνότητα του φυσικού περιβάλλοντος.