Απροσδόκητη - για τους δράστες - τροπή είχε η προσπάθεια κλοπής ολόκληρου του ΑΤΜ στην περιοχή Λάππα της Αχαΐας από τουλάχιστον τέσσερα άτομα στις 3:20 σήμερα τα ξημερώματα.
Αρχικά οι δράστες έφθασαν στο σημείο που βρίσκεται στο ΑΤΜ στο κέντρο του χωριού και χρησιμοποιώντας ένα κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο έπεσαν με την όπισθεν πάνω στο μηχάνημα ώστε να αποκολληθεί.
Ο θόρυβος, όμως, από τις προσπάθειές τους ενεργοποίησε τους κατοίκους του χωριού κάποιοι εκ των οποίων ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Τότε οι δράστες που είχαν δύο κλεμμένα αυτοκίνητα, φόρτωσαν το ΑΤΜ στο αγροτικό και έφυγαν.
Σε μια απότομη στροφή, όμως, και ενώ είχαν αναπτύξει ταχύτητα, το ΑΤΜ έπεσε από την καρότσα του αγροτικού στον δρόμο.
Όταν, δε, αντιλήφθηκαν ότι πλησίαζε το περιπολικό της ΕΛΑΣ, οι τέσσερις άνδρες παράτησαν το ΑΤΜ και απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22/3, την Παγκόσμια Ημέρα Δασών στις 21/3, και την Ημέρα της Αρκούδας στις 23/3 φροντίζουμε για κάθε πολύτιμη σταγόνα νερού και διαφυλάσσουμε την αγνότητα του φυσικού περιβάλλοντος.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!