Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Βαρβάρα - Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα
Η κυκλοφορία διακόπηκε από το ύψος της οδού Ηρακλείου
UPD:
Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 17: 00 το απόγευμα σε διαμέρισμα στην Αγία Βαρβάρα.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Ηρακλείου στην Αγία Βαρβάρα, ωστόσο όταν έφτασαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις η πυρκαγιά είχε σβήσει.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική μία ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε. Στη συνέχεια η γυναίκα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Στο σημείο μετέβησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Σημειώνεται ότι λόγω της πυρκαγιάς διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Θράκης από το ύψος της οδού Ηρακλείου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση