Επιχείρηση για πεζοπόρο στην Κόνιτσα - Ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Η γυναίκα έκανε πεζοπορία στο μονοπάτι της Μονής Στομίου, όταν ένιωσε αδιαθεσία
Τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χρειάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (30/3) μία γυναίκα η οποία ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο μονοπάτι της Μονής Στομίου, στην Κόνιτσα Ιωαννίνων.
Η επιχείρηση στήθηκε άμεσα, έπειτα από ενημέρωση της ΕΛΑΣ, με τη συμμετοχή 12 πυροσβεστών, την 5η ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και την 5η ΕΜΟΔΕ.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα εντοπίστηκε σε σημείο του μονοπατιού κατά την επιστροφή της προς την Κόνιτσα και μεταφέρθηκε με φορείο έως το φράγμα του Αώου, όπου ανέμενε όχημα της Πυροσβεστικής. Από εκεί οδηγήθηκε στην πέτρινη γέφυρα του ποταμού, όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για διακομιδή στο νοσοκομείο.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής