Ένας ελαφρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-N. Μουδανίων.
Το τροχαίο έγινε όταν συγκρούστηκαν δύο ΙΧ στο ύψος του «Μαρμαρίδη», στο ρεύμα προς Χαλκιδική.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ένας από τους δύο οδηγούς εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς