Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τα χαμένα βίντεο της τραγωδίας στα Τέμπη - Στο εδώλιο στελέχη του ΟΣΕ και εταιρείας security
Πρώτη δικαστική διαδικασία μετά το πολύνεκρο δυστύχημα
Πάνος Γαρουφαλιάς
Συνεχίζεται σήμερα η δίκη στο μονομελές πλημμελειοδικείο της Λάρισας που αφορά στα χαμένα βίντεο της φόρτωσης της εμπορικής αμαξοστοιχίας από τον σταθμό της Θεσσαλονίκης πριν τη σύγκρουση της στα Τέμπη με την επιβατική αμαξοστοιχία η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια 57 ανθρώπων.
Αυτή είναι η πρώτη δίκη που γίνεται μετά την τραγωδία. Η έδρα μετά τη διακοπή στις 13 Οκτωβρίου ζήτησε την αυτοπρόσωπη παρουσία των κατηγορουμένων στη σημερινή δικαστική διαδικασία Στο εδώλιο κάθονται ο νόμιμος εκπρόσωπος της Interstar Security για τα αδικήματα της υπεξαγωγής εγγράφων κατ’ εξακολούθηση και της απείθειας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε υπεξαγωγή εγγράφων και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε υπεξαγωγή εγγράφων άπαξ και κατ’ εξακολούθηση και της ηθικής αυτουργίας στην απείθεια. Την ίδια ώρα για την υπόθεση και την δικογραφία που αφορά στις εκταφές και τη διενέργεια τοξικολογικών και βιοχημικών εξετάσεων , σχετικό αίτημα έχουν καταθέσει ήδη 7 συγγενείς θυμάτων.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.