Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Σκιλλουντία Ηλείας
Νωρίτερα, εστάλη μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα - Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 45 πυροσβέστες με 16 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων της 18ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές
Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής (6/9) σε αγροτοδασικη έκταση στην περιοχή Σκιλλουντία Ηλείας.
Μάλιστα, λίγο πριν τις 17.30 εστάλη μήνυμα από το 112 σε όσους βρίσκονται στην περιοχή να είναι σε ετοιμότητα.
Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 16 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων της 18ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές και μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας 10 αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία