Άγρια βεντέτα στην Κρήτη με έναν νεκρό!

Άγρια βεντέτα στην Κρήτη με έναν νεκρό!

«Μίλησαν» τα όπλα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου έπειτα από καβγά για προσωπικές διαφορές - Νεκρός πατέρα τριών παιδιών - Τρεις τραυματίες

Άγρια βεντέτα στην Κρήτη με έναν νεκρό!
Νεκρός, έπειτα από άγριο καβγά, για προσωπικές διαφορές, έπεσε ένας 34χρονος άντρας (το όνομά του, σύμφωνα με το flashnews.gr, είναι Πρίαμος Ξυδάκης) στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, στο νομό Ηρακλείου της Κρήτης!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δημοτικό υπάλληλο, πατέρα τριών παιδιών.

Κλείσιμο
Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα πήγε στο κατάστημα κατοίκου της περιοχής και του ζήτησε να επιλύσουν τις διαφορές τους, την ώρα που, στο χωριό, ήταν σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις του Κλείδωνα και τα καφενεία ήταν γεμάτα κόσμο!

Ακολούθησε καβγάς και σε κλάσματα δευτερολέπτου "μίλησαν" τα όπλα. Νεκρός έπεσε ο 34χρονος και άλλα τρία άτομα τραυματίστηκαν.

Μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε και "βρήκε" έναν 69χρονο άνδρα, που ήταν παρών στο συμβάν, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Από τα πυρά τραυματίστηκε και ο 17χρονος γιος του.

Και οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, με την κατάσταση του ενός να χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρή. Παράλληλα, υπάρχει ένας ακόμη τραυματίας.

Διαβάστε περισσότερα από το www.cretalive.gr




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης