Γαστρονομική Συνάντηση Κρητικής Παραδοσιακής Μαγειρικής

Στόχος είναι η ανάδειξη των τοπικών χαρακτηριστικών της Κρητικής Μαγειρικής καθώς και η προώθηση προϊόντων του πρωτογενή τομέα όπως λάδι, κρασί, κρητικό τυρί, ζυμαρικά, κρέας και παξιμάδι

Η 5η Γαστρονομική Συνάντηση Κρητικής Παραδοσιακής Μαγειρικής, θα πραγματοποιηθεί στις 9,10 & 11 Νοεμβρίου στον Άγιο Νικόλαο.

Τον Παγκρήτιο αυτό Διαγωνισμό ,ο οποίος πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικό νομό με μεγάλη επιτυχία  διοργανώνει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης,σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων ενώ υποστηρίζεται από το Δήμο Αγίου Νικολάου,του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου, του ΠΑΟΔΑΝ , της ΔΑΕΑΝ και της Iberostar καθώς και άλλων τοπικών παραγόντων, φορέων εστίασης και τουρισμού, πολιτιστικών συλλόγων κ.α.Θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «ΕΡΜΗΣ» στον Άγιο Νικόλαο.

Το τριήμερο 9,10 και 11/11 θα περιλαμβάνει, εκτός από τον κυρίως διαγωνισμό μαγειρικής της παραδοσιακής κρητικής κουζίνας, και άλλες κατηγορίες διαγωνισμών γαστρονομίας,,παρασκευές καινοτόμων συνταγών με παραδοσιακά κρητικά προϊόντα, ανάλογα τις συμμετοχές των συλλόγων καθώς και άλλων φορέων ή και μεμονωμένων πολιτών που θα πάρουν μέρος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr