Χαλκίδα: Όπλα και ναρκωτικά σε καφέ μπαρ

Χαλκίδα: Όπλα και ναρκωτικά σε καφέ μπαρ

Δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν οι δυο Έλληνες ηλικίας 62 και 29 χρόνων που έπιναν τα ποτά τους σε ένα καφέ – μπαρ στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, όταν είδαν αστυνομικούς να μπαίνουν μέσα και να τους ακινητοποιούν

Χαλκίδα: Όπλα και ναρκωτικά σε καφέ μπαρ
Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες ότι διακινούν ναρκωτικά και επιβεβαιώθηκαν όταν βρήκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 38 γραμμαρίων έτοιμες προς πώληση στην κατοχή του 29χρονου.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 62χρονου, βρέθηκαν άλλες πέντε συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 559 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και ένα πιστόλι ρέπλικα. 

Κλείσιμο
Οι δράστες, που είχαν ακόμη πάνω τους 860 ευρώ και τρία κινητά, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο 62χρονος κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.

*** Αποξηραμένα φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 22,5 γραμμαρίων και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο με κομμένες τις κάννες και το κοντάκι, είχε επιμελώς κρυμμένα στο αγρόκτημα και την αποθήκη του σε χωριό της Πιερίας ένας 43χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. 

*** Οι πληροφορίες για διακίνηση χασίς που είχαν για έναν 28χρονο Έλληνα, οδήγησαν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι του στη Λάρισα, όπου ανακάλυψαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 26,9 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, έναν τρίφτη με υπολείμματα χασίς καθώς και δυο κινητά. Ο 28χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας για εμπορία ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης