Αγρίνιο: Θρήνος στην κηδεία της 20χρονης που σκοτώθηκε στα Μάλγαρα

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου για να αποχαιρετήσει την 20χρονη που φοιτούσε στη Νομική της Κομοτηνής

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η κηδεία της 20χρονης Αγγελικής, της φοιτήτριας που σκοτώθηκε την Τρίτη στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα με το λεωφορείου του ΚΤΕΛ στα Μάλγαρα.

Σύμφωνα με το cityvoice.gr,
πλήθος κόσμου βρέθηκε στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου για να αποχαιρετήσει την 20χρονη που φοιτούσε στη Νομική της Κομοτηνής.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και η αδελφή της, ενώ στη γειτονιά της Αγγελικής, η είδηση του θανάτου της έχει πέσει σαν βόμβα και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό της.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, η σορός της κοπέλας έφτασε στην εκκλησία υπό τον ήχο πένθιμων εμβατηρίων από τη Δημοτική Φιλαρμονική.

Σημειώνεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, περίπου τρία χιλιόμετρα πριν από τα διόδια των Μαλγάρων, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας «καρφώθηκε» πίσω από τουρκικό φορτηγό, που είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου, χωρίς να λάβει κανένα μέτρο προειδοποίησης.

Οι δύο φοιτήτριες που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο κάθονταν στις πρώτες θέσεις του λεωφορείου, ενώ άλλα 21 άτομα -στην πλειονότητά τους φοιτητές- τραυματίστηκαν.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr