Γιώργος Παπαδάκης: «Πώς έζησα την απαγωγή του φίλου μου, Μανώλη Καραμολέγκου»

Γιώργος Παπαδάκης: «Πώς έζησα την απαγωγή του φίλου μου, Μανώλη Καραμολέγκου»

Λεπτομέρειες από το χρονικό της δύσκολης αναμονής -  Τι λέει για τον άνθρωπο Μανώλης Καραμολέγκο αλλά και για όσους μίλησαν για απαγωγή «γιαλαντζί»...

Γιώργος Παπαδάκης: «Πώς έζησα την απαγωγή του φίλου μου, Μανώλη Καραμολέγκου»
Λεπτό προς λεπτό περιέγραψε σήμερα από την κάμερα της εκπομπής του ο  Γιώργος Παπαδάκης όλες τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε στο πλευρό της οικογένειας του στενού του φίλου Μανώλη Καραμολέγκου, όταν εκείνος βρίσκονταν στα χέρια των απαγωγέων του.

Ο δημοσιογράφος μίλησε δημοσίως για την προσωπική φιλία που τον συνδέει με τον διάσημο αρτοβιομήχανο, δίνοντας πολλές λεπτομέρειες για το χρονικό της δύσκολης αναμονής, μέχρι και την ώρα της απελευθέρωσης του κ. Καραμολέγκου.

Κλείσιμο
«Την έζησα κι εγώ πάρα πολύ έντονα, γιατί από ένα σημείο και μετά ξέχασα την ιδιότητά μου, και πήγα στο σπίτι του φίλου και αδερφού μου. Και έζησα  μαζί με την Ολυμπία και τον Ηλία, τη γυναίκα του και το γιο του και κάνα δυο-τρεις φίλους που συμπαραστάθηκαν πάρα πολύ, την όλη ιστορία, μέχρι τη λήξη της και το αίσιο τέλος! Για μένα ήταν μια διαδικασία, που ξέχασα ότι είμαι δημοσιογράφος!»



Στη συνέχεια, ανέφερε:

«Τα μόνα που μπορώ να πω, είναι ότι η στιγμή που πήρε πια ο αστυνομικός υπηρεσίας από το τμήμα της Κερατέας και της είπε ότι τελείωσε η όλη ιστορία, η γυναίκα του δεν το πίστευε!»

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η οικογένειά του είχε ανησυχήσει τόσο πολύ που ο επιχειρηματίας δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι το βράδυ, και «παρακαλάγανε μέχρι τις 9 το πρωί, να είναι απαγωγή!»

Τόνισε δε, πως ο Μανώλης Καραμολέγκος «δούλευε μέχρι αργά μέσα στο εργοστάσιο. Δεν ήταν ο bon viveur επιχειρηματίας. Δεν είχε φρουρά και οδηγό. Ένας απλός και καθημερινός άνθρωπος είναι, και λίγα λέω!», καθώς και ότι μετά το αίσιο τέλος της απαγωγής του, «παρακαλούσε τους αστυνομικούς ο απαγωγέας του να αντιμετωπιστεί επιεικώς, γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι, ένα λάθος έκανε!»

Τέλος, ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε και σε όσους χαρακτήρισαν την απαγωγή… «γιαλαντζί»:

«Να έρθουν σε μένα να το πουν αυτό, που έζησα την ιστορία. Μπορώ να διαβεβαιώσω τον οποιοδήποτε πως από τη στιγμή που πήγα στο σπίτι και έζησα λεπτό προς λεπτό την απελευθέρωσή του, να ρωτήσουν εμένα αν ήταν γιαλαντζί απαγωγή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης