Κορινθία: Έχασαν τους διακινητές αλλά βρήκαν επτά κιλά χασίς!

Κορινθία: Έχασαν τους διακινητές αλλά βρήκαν επτά κιλά χασίς!

Οι δράστες -άγνωστο πόσοι- εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση

Κορινθία: Έχασαν τους διακινητές αλλά βρήκαν επτά κιλά χασίς!
Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των επιβατών ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο στην περιοχή Ρίζα της Κορινθίας και ο οδηγός του ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα. Παρά την καταδίωξη κατάφεραν να εξαφανιστούν, αφήνοντας όμως πίσω τους την μεγάλη ποσότητα χασίς που μετέφεραν.

Οι δράστες -άγνωστο πόσοι- εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση, αφού πρώτα πέταξαν στο δρόμο επτά προσεκτικά σφραγισμένες νάιλον σακούλες. Οι άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου τις βρήκαν και διαπίστωσαν ότι περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους επτά κιλών και 187 γραμμαρίων. Το όχημα κατασχέθηκε και ερευνάται σε ποιον ανήκει, ενώ εξετάστηκε από τη Σήμανση για αποτυπώματα που μπορεί να οδηγήσουν στην ανακάλυψη της ταυτότητας των επιβατών του.

Κλείσιμο
*** Αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός 27χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε. που είχαν στοιχεία ότι διακινεί ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας και κατέσχεσαν δύο συσκευασίες και ένα… γυάλινο ποτήρι που περιείχαν 92,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ακόμη, κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένας χειροκίνητος τρίφτης κάνναβης και ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με την κατηγορία της προμήθειας ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης