Καβάλα: Νεαροί είχαν... ξαφρίσει σχολεία και ιδρύματα

Είχαν κλέψει συνολικά δέκα φορητούς υπολογιστές, τρεις κεντρικές μονάδες υπολογιστών, τρεις ηλεκτρονικές συσκευές, τέσσερα εξαρτήματα υπολογιστή και 30 ευρώ

Μετά από έρευνες που κράτησαν τρεις εβδομάδες, εξιχνιάστηκαν οι διαρρήξεις που είχαν γίνει στις 18 και 22 Ιανουαρίου σε τρία σχολεία και δύο δημόσια ιδρύματα, στην πόλη της Καβάλας και τη Νέα Καρβάλη. Δράστες ήταν δυο νεαροί Έλληνες, από τους οποίους ο ένας ανήλικος.

Οι δυο φίλοι ηλικίας 18 και 17 χρόνων είχαν κλέψει συνολικά δέκα φορητούς υπολογιστές, τρεις κεντρικές μονάδες υπολογιστών, τρεις ηλεκτρονικές συσκευές, τέσσερα εξαρτήματα υπολογιστή και 30 ευρώ. Στο σπίτι του 18χρονου, βρέθηκαν μια από τις κεντρικές μονάδες και επτά εξαρτήματα υπολογιστή τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, αφού δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ληστεία στην Πέλλα
Προϊόντα αξίας 600 ευρώ έκλεψαν από τον αποθηκευτικό χώρο του περιπτέρου ενός 27χρονου στην περιοχή Πετραιά της Πέλλας, δυο ανήλικοι που συνελήφθησαν πριν προλάβουν να διαφύγουν. Τα κλεμμένα εμπορεύματα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, ενώ οι δύο 16χρονοι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr