Κόρινθος: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις που έγιναν πριν τρία χρόνια!

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα διεξήγαγε έρευνες όλο αυτό τον καιρό και τελικά συνέλαβε έναν 21χρονο τσιγγάνο

Μπορεί και ο ίδιος ο δράστης να είχε... ξεχάσει τις τρεις διαρρήξεις που διέπραξε πριν από τρία ολόκληρα χρόνια στην ευρύτερη περιοχή του Κιάτου Κορινθίας, παρότι η λεία του ήταν αρκετά πλούσια. Δεν τον ξέχασαν, όμως, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που συνέχιζαν τις έρευνες όλο αυτό τον καιρό.

Από την μεθοδική έρευνα προέκυψαν τα στοιχεία ενός 21χρονου -σήμερα- τσιγγάνου, που είχε διαπράξει τις κλοπές σε δυο σπίτια στο Κιάτο και σε ένα στο Πάσιο Κορινθίας, το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου του 2011 και είχε αρπάξει χρήματα, χρυσαφικά, έναν φορητό υπολογιστή και ηλεκτρονικές συσκευές, που σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους η αξία τους ξεπερνούσε τα 64.500 ευρώ.

Φυσικά, ο νεαρός δράστης παρέμεινε ελεύθερος αφού δεν υπήρχε αυτόφωρο και η δικογραφία με την οποία κατηγορείται υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Ωστόσο, η αποκάλυψη της δραστηριότητάς του δίνει το έναυσμα για περαιτέρω έρευνες ώστε να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες κλοπές που έγιναν στο διάστημα που μεσολάβησε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr