«Πονοκέφαλος» στην Ασφάλεια Ρεθύμνου: Βρήκαν τους κάλυκες, ψάχνουν τα όπλα!

Οι κάλυκες εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν προέρχονται από όπλα που έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες

«Πονοκέφαλο» έχουν προκαλέσει στους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι δεκάδες κάλυκες από πυροβόλα όπλα διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων που ανακάλυψαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. κατά τη διάρκεια έρευνας που έκαναν στο σπίτι ενός 40χρονου στην πόλη του Ρεθύμνου!

Παρ' ότι βρέθηκαν συνολικά 69 κάλυκες οι οποίοι κατασχέθηκαν, δεν υπήρχε στο σπίτι ούτε... δείγμα όπλου, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες καθώς εκτιμούν ότι ο ιδιοκτήτης τα έχει ασφαλισμένα σε άλλα σημεία. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ οι κάλυκες εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν προέρχονται από όπλα που έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

Ένας άλλος 52χρονος που επίσης συνελήφθη στο Ρέθυμνο, φαίνεται πως ετοιμαζόταν από τώρα για την... Ανάσταση! Όταν οι άνδρες του Τ.Α.Ε. σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητό του, βρήκαν μέσα 37 κροτίδες και τον συνέλαβαν, Όμως, ένας κάλυκας πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 0,45 χιλιοστών που είχε μαζί του, του πρόσθεσε την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr