Σέρρες: Άδειαζαν τα ράφια του σούπερ μάρκετ

Ο ένας από τους δυο έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. - Παραμένει άγνωστο αν ο  συνεργός του που διέφυγε και αναζητείται είχε και αυτός προλάβει να κλέψει εμπορεύματα


Οι φωνές των υπαλλήλων ενός σούπερ μάρκετ στις Σέρρες έτρεψαν σε φυγή τους δυο άνδρες που παρίσταναν τους πελάτες, αλλά έκρυβαν στις τσέπες τους διάφορα εμπορεύματα με σκοπό να τα περάσουν από το ταμείο χωρίς να πληρώσουν. Ωστόσο, ο ένας από τους δυο έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Πρόκειται για έναν 57χρονο Έλληνα που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί όταν έγινε αντιληπτός και συνελήφθη. Πάνω του βρέθηκαν διάφορα προϊόντα αξίας 57 ευρώ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ παραμένει άγνωστο αν ο συνεργός του που διέφυγε και αναζητείται είχε και αυτός προλάβει να κλέψει εμπορεύματα.

*** Μπήκε σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στις Σέρρες προσποιούμενος ότι κοίταζε συσκευές και, όταν νόμιζε πως δεν τον παρατηρούσε ο 31χρονος ιδιοκτήτης, έβαλε στην τσέπη του ένα κινητό μεγάλης αξίας! Όμως, ο 33χρονος δράστης έγινε αντιληπτός και, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Το κλεμμένο κινητό βρέθηκε και αποδόθηκε στον καταστηματάρχη και ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος τους εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης με ποινές φυλάκισης 14 μηνών για αντίσταση και ναρκωτικά και επτά μηνών για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

*** Την ύψους 600 ευρώ σύνταξη μιας 73χρονης γυναίκας άρπαξαν ένας 47χρονος και ένας άγνωστος ως τώρα συνεργός του που αναζητείται με τη μέθοδο της απασχόλησης, μέσα από το σπίτι της στο Προσήλιο Κοζάνης. Η κλοπή είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή και εξιχνιάστηκε τώρα. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr