ΟΛΜΕ: Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια να μη γίνουν απολύσεις

ΟΛΜΕ: Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια να μη γίνουν απολύσεις

Μικρή συμμετοχή στη διαδήλωση για τη διαθεσιμότητα  - Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ζήτησαν από σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο είδαν στο Μαξίμου

ΟΛΜΕ: Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια να μη γίνουν απολύσεις
Συνάντηση με σύμβουλο του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου είχε νωρίτερα αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Θέμη Κοτσιφάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΟΛΜΕ ζήτησε εκ νέου συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ώστε να δοθεί λύση στα προβλήματά τους. 

Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατέληξε γύρω στις 4 το απόγευμα η διαδήλωση των εκπαιδευτικών της ΟΛΜΕ, που συγκεντρώθηκαν στις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος, με αφορμή τη διαθεσιμότητα που λήγει στις 22 Μαρτίου. 

Κλείσιμο





Λίγο μετά τις 3 οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν την πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ όλοι οι δρόμοι στο κέντρο παρέμειναν ανοιχτοί στην κυκλοφορία.



Από την πλ. Κλαυθμώνος, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ κ. Θέμης Κοτσιφάκης δήλωσε πως η ΟΛΜΕ «θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να μη γίνουν απολύσεις».  



Ο κ. Κοτσιφάκης είπε ακόμη πως οι κινητοποιήσεις της ΟΛΜΕ θα κλιμακωθούν, ενώ περιμένουν από το υπουργείο Παιδείας απάντηση μέχρι την Παρασκευή για το αν θα βγει νέα προκήρυξη που θα αφορά τους εκπαιδευτικούς. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης