«Φόρμουλα» για την επαναπρόσληψη 200 εκπαιδευτικών αναζητά το υπ. Παιδείας

«Φόρμουλα» για την επαναπρόσληψη 200 εκπαιδευτικών αναζητά το υπ. Παιδείας

Στόχος η άμεση προκήρυξη των 200 θεσμοθετημένων θέσεων, προκειμένου να μην απολυθεί κανένας εκπαιδευτικός στις 22 Μαρτίου


«Φόρμουλα» για την επαναπρόσληψη 200 εκπαιδευτικών αναζητά το υπ. Παιδείας
Μετά το μεσημέρι αναμένεται να συναντηθεί ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, λόγω των συναντήσεων με την τρόικα.

Αντικείμενο της συνάντησής τους αναμένεται να είναι η άμεση προκήρυξη των 200 θεσμοθετημένων θέσεων, προκειμένου να μην απολυθεί κανένας εκπαιδευτικός στις 22 Μαρτίου.

Κλείσιμο
Αμέσως μετά, ο υπουργός Παιδείας θα συναντηθεί με το ΔΣ της ΟΛΜΕ και τη Συντονιστική Επιτροπή των καθηγητών σε διαθεσιμότητα, προκειμένου να τους ενημερώσει για το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος συναντήθηκε, στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, με το ΔΣ της ΟΛΜΕ και αντιπροσωπεία διαθέσιμων καθηγητών, όπου τους ενημέρωσε για τη συνάντηση, προκειμένου να μην απολυθεί κανένας εκπαιδευτικός, όπως υπογράμμισαν οι εκπρόσωποι της ΟΛΜΕ.

Όπως ανακοίνωσε η Συντονιστική Επιτροπή, αν δεν προκηρυχθούν οι 200 θέσεις, θα υπάρξουν τουλάχιστον 60 απολύσεις εκπαιδευτικών στις 22 Μαρτίου και άλλων περίπου 150 μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας τοποθέτησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης