Ο υιός Μπαλτάκου παρουσιάστηκε στο Αρχηγείο Λιμενικού

Το αυτόφωρο έληξε χθες βράδυ

Στο Αρχηγείο Λιμενικού παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου, Δημήτρης. Η αστυνομία τον αναζητούσε, έπειτα από τα επεισόδια που προκάλεσε την Τετάρτη στη Βουλή, μετατρέποντας σε ρινγκ τους διαδρόμους του κοινοβουλίου, ανταλλάσσοντας γροθιές με βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Στους διαδρόμους του κοινοβουλίου επικράτησε πανδαιμόνιο όταν ο υιός του κ. Τάκη Μπαλτάκου ήρθε στα χέρια με βουλευτές και κοινοβουλευτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γεώργιος - Δημήτριος Μπαλτάκος βρισκόταν στο γραφείο του πατέρα του στη Βουλή, όταν αποφάσισε να κινηθεί προς τα γραφεία της ΧΑ, που βρίσκονται στον ίδιο όροφο. Εισήλθε αιφνιδιαστικά και έριξε δύο σφαλιάρες στον Μ. Αρβανίτη, στη συνέχεια γρονθοκόπησε τον Ν. Κούζηλο και κλώτσησε τον Αρ. Ματθαιόπουλο και έναν ακόμα επιστημονικό συνεργάτη. Άμεσα απάντησαν με γροθιές, κλωτσιές οι Ηλ. Παναγιώταρος, Δημ. Κουκούτσης, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκη και αστυνομικός του κ. Μπαλτάκου. Το επεισόδιο έληξε με την ψύχραιμη παρέμβαση της ασφάλειας της Βουλής, αλλά και του ίδιου του κ. Μπαλτάκου.  Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
.

Επειδή είναι σε εξέλιξη ΕΔΕ ο Δημήτρης Μπαλτάκος θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε μέρα στην υπηρεσία του.Το αυτόφωρο έληξε χθες βράδυ.

Το προφίλ του υιού Μπαλτάκου

Φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού (ο πατέρας του ήταν και σύμβουλος της ΚΑΕ) και διορισμένος στο Λιμενικό με τρόπο που ξεσήκωσε αντιδράσεις στο παρελθόν, είναι ο γιος του Παναγιώτη Μπαλτάκου, ο οποίος εισέβαλε χθες στο γραφείο της Χ.Α. στη Βουλή, βρίζοντας και χτυπώντας τους βουλευτές της οργάνωσης. 

O Δημήτρης Γεώργιος Μπαλτάκος, για τον οποίο κυκλοφορούσε η φήμη ότι είναι βαφτισιμιός του Πάνου Καμμένου (κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά ο πρόεδρος των Αν.Ελ), χθες, εκτός εαυτού, έβρισε και επιτέθηκε στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ο νεαρός που είναι πτυχιούχος του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής, είχε όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος. Αυτό έγινε πραγματικότητα πριν από περίπου έξι μήνες, όταν αποφοίτησε από το «σχολείο» της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών.

Ωστόσο, όπως γράφουν Τα Νέα, ο Δημήτρης Μπαλτάκος εντάχθηκε στο Λιμενικό Σώμα, χωρίς να έχει καταφέρει στον γραπτό διαγωνισμό για την πρόσληψη σημαιοφόρων να περάσει τη βάση στο μάθημα του Διοικητικού Δικαίου, σύμφωνα με καταγγελίες. Μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή των δοκίμων σημαιοφόρων, ο Μπαλτάκος, τοποθετήθηκε στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών, κατά παράκαμψη της υποχρέωσης τριετούς παραμονής στην παραμεθόριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Πατέρας και γιος Μπαλτάκος έχουν κοινό σημείο αναφοράς τον Παναθηναϊκό: ο πρώτος είχε διατελέσει νομικός σύμβουλος της ομάδας, ενώ ο γιος είναι μεταξύ των πλέον φανατικών οπαδών –δίνει το «παρών» στους «σκληρούς» της Θύρας 13.

Μάλιστα, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Μπαλτάκος συχνάζει σε στέκια οπαδών του Παναθηναϊκού στους Αμπελοκήπους. Παράλληλα, ασχολείται με πολεμικές τέχνες και ιδιαίτερα με το kick boxing.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr