Κύπρος: Στο Κακουργοδικείο ο επιχειρηματίας Λευκαρίτης για τα όργια με τις ανήλικες

Κύπρος: Στο Κακουργοδικείο ο επιχειρηματίας Λευκαρίτης για τα όργια με τις ανήλικες

Μαζί του και ο 35χρονος Νίκος Νικολάου - Θεωρούνται ύποπτοι για διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα κατά παράβαση της καταπολέμησης εμπορίας προσώπων και διαφθοράς ανήλικης

Κύπρος: Στο Κακουργοδικείο ο επιχειρηματίας Λευκαρίτης για τα όργια με τις ανήλικες
Παραπομπή ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου, του 35χρονου Νίκου Νικολάου και του 57χρονου επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη για την υπόθεση των σεξουαλικών οργίων με δύο ανήλικες, θα ζητήσει την Τρίτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση απασχόλησε τη Δευτέρα τη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας η οποία αποφάσισε -ύστερα από πολύωρη σύσκεψη, να παραπέμψει την υπόθεση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου.

Κλείσιμο
Νικολάου και Λευκαρίτης θεωρούνται ύποπτοι για διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα κατά παράβαση της καταπολέμησης εμπορίας προσώπων και διαφθοράς ανήλικης. Ο Νικολάου είναι επίσης ύποπτος για απαγωγή, βιασμό, επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, εκμετάλλευση πόρνων και άγρα πελατών για ανήθικους σκοπούς, ληστεία και κλοπή. Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 26 - 28 Απριλίου στη Λάρνακα και τη Λευκωσία.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση έχουν ολοκληρωθεί και την Τρίτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αναμένεται να αποφασίσει κατά πόσον οι δύο ύποπτοι θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 1η Μαΐου το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης των δύο ατόμων, ενώ την περασμένη Τετάρτη το διάταγμα ανανεώθηκε για άλλες έξι ημέρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης