Έληξε η κινητοποίηση των καθαριστριών του υπ. Οικονομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Έληξε η κινητοποίηση των καθαριστριών του υπ. Οικονομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Συναντήθηκαν τελικά με τον γενικό διευθυντή Ν. Σαλαγιάννη και τον γγ του κόμματος Ν. Ανδρουλάκη, αφού μπλόκαραν την είσοδο του κτιρίου - ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να σεβαστεί τις αποφάσεις τις δικαιοσύνης





Έληξε η κινητοποίηση των καθαριστριών του υπ. Οικονομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Σε συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη προχώρησαν τη Δευτέρα οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες ζητούσαν συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζελο.

Τελικά γύρω στις 13:45 τριμελής αντιπροσωπεία των καθαριστριών εισήλθε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή κ. Σαλαγιάννη και τον γγ κ. Ανδρουλάκη.

Κλείσιμο
Έγινε ενημέρωση από πλευράς καθαριστριών στους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και εκείνοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ζητούν από την κυβέρνηση να σεβαστεί τις αποφάσεις τις δικαιοσύνης.

Νωρίτερα πάντως οι καθαρίστριες είχαν φραστικό επεισόδιο με θυρωρούς-φύλακες των γραφείων.

Οι απολυμένες καθαρίστριες κρατούσαν ένα πανό το οποίο με έντονα μπλε γράμματα αναγράφεται η φράση: «ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ». Κρατούσαν, επίσης, την απόφαση του πρωτοδικείου για την επαναπρόσληψή τους, απόφαση που μέχρι σήμερα δεν έχει εκτελεστεί.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης