Διαρρήκτης με πλούσια λεία και... πείρα στη Λάρισα!

Παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, ο 62χρονος Έλληνας δεν απέφυγε τη σύλληψη - Εξιχνίαση διάρρηξης στην Κέρκυρα

Τα είχε τα χρονάκια του, αλλά δεν τον εμπόδιζαν στις διαρρήξεις από τις οποίες αποκόμιζε πλούσια λεία ένας... έμπειρος κακοποιός που έχει συλληφθεί για διάφορα αδικήματα στο παρελθόν! Παρά την ηλικία του, μάλιστα, τα έβαλε με τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον εντόπισαν να παραβιάζει τη μπαλκονόπορτα ενός 66χρονου στη Λάρισα!

Παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, ο 62χρονος Έλληνας δεν απέφυγε τη σύλληψη. Στο σπίτι του και σε μια αποθήκη της ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν μεγάλος αριθμός χρυσαφικών και κοσμημάτων, φο-μπιζού, ρολόγια, κολόνιες, φυλακτά, αλλά και διάφορα χρηματικά ποσά σε νομίσματα διαφόρων χωρών, ακόμη και παλιές ελληνικές δραχμές! Κατασχέθηκαν, ακόμη, τέσσερα μεταλλικά όπλα εκτόξευσης φωτοβολίδων, 64 κυνηγετικά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ένα βλήμα πολεμικού όπλου, ένα πτυσσόμενο στιλέτο μήκους 21 εκατοστών, ένας κόφτης και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Στο πλαίσιο της έρευνας εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές από σπίτια, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες. Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση. 

Εξιχνίαση διάρρηξης στην Κέρκυρα
Χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ είχαν κάνει φτερά στις 9 Ιουνίου από την κατοικία ενός 57χρονου στην περιοχή Περιβόλι στην Κέρκυρα, αλλά η διάρρηξη εξιχνιάστηκε χωρίς να βρεθούν τα κλοπιμαία. Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας οδηγήθηκε ένας 49χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ενώ ταυτοποιήθηκαν ένας 29χρονος και δύο γυναίκες ηλικίας 27 και 19 χρόνων που αναζητούνται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr