Ενταση με τις απολυμένες καθαρίστριες έξω από το υπ. Οικονομικών

Οι πρώην εργαζόμενες στο υπουργείο επιχείρησαν να αποκλείσουν την είσοδο, με συνέπεια να επέμβει η αστυνομία και να τις απωθήσει - Ομάδα των καθαριστριών βρίσκεται στην Ακρόπολη και μοιράζει ενημερωτικά φυλλάδια στον κόσμο

Έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην Καραγιώργη Σερβίας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι απολυμένες καθαρίστριες. Παρά την απόφαση του Αρείου Πάγου και σήμερα Πέμπτη δίνουν τον αγώνα τους, ζητώντας την άμεση επαναπρόσληψή τους. 



Νωρίτερα, μάλιστα, προκλήθηκε για ακόμη μία φορά ένταση, όταν οι πρώην εργαζόμενες στο υπουργείο επιχείρησαν να αποκλείσουν την είσοδο, με συνέπεια να επέμβει η αστυνομία και να τις απωθήσει.



Αντιπροσωπεία των απολυμένων καθαριστριών ανέβηκε επάνω στο υπουργείο Οικονομικών και ζήτησε συνάντηση με την νέα γενική γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου. 



Αυτήν την ώρα, ομάδα των καθαριστριών βρίσκεται στην Ακρόπολη, όπου μπροστά από την είσοδο μοιράζουν ενημερωτικά φυλλάδια και μαζεύουν υπογραφές στήριξης του αγώνα τους. Κοντά βρίσκεται και διμοιρία των ΜΑΤ. 




























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr