Το Twitter για την πτήση Βενιζέλου: «Τσάκα το Εμπραέρ και φέρε μου τσιγάρα απ'το περίπτερο...»

Το Twitter για την πτήση Βενιζέλου: «Τσάκα το Εμπραέρ και φέρε μου τσιγάρα απ'το περίπτερο...»

Δηλητηριώδεις ατάκες για το ατόπημα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης

Το Twitter για την πτήση Βενιζέλου: «Τσάκα το Εμπραέρ και φέρε μου τσιγάρα απ'το περίπτερο...»
Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Twitter η αποκάλυψη του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος για την τζάμπα πτήση του Ευάγγελου Βενιζέλου με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που τον παρέλαβε από τη Σκιάθο - αν και αυτό δεν προβλέπεται - προκειμένου ο υπουργός Εξωτερικών να μεταβεί στις Βρυξέλλες για μια σύνοδο των ευρωπαίων ΥΠΕΞ.

Τα σχόλια, άλλα με οργή, άλλα με επικριτική διάθεση και άλλα με χιούμορ, τροφοδότησε ακόμα περισσότερο η απάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για «εργάσιμες ημέρες διακοπών» που δικαιολογούν την απόφασή του.

Κλείσιμο
Ορισμένοι ζητούν και αυτοί ένα ταξίδι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάνε να δουν έναν... αγώνα της Μάντσεστερ ή για τις διακοπές τους. Όπως γράφει κάποιος χαρακτηριστικά: «Ζήτησε κανένας από εσάς που κράζετε τον Μπένι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να πάει κάπου και δεν το πήρε; Όχι. Μόνο να κράζετε είστε...».  Άλλοι υπενθυμίζουν στον υπουργό Εξωτερικών ότι την ώρα που αυτός χρησιμοποίησε ένα αεροσκάφος η μια ώρα πτήσης του οποίου κοστίζει πάνω από 5.000 ευρώ, το 70% των Ελλήνων δεν πήγε διακοπές. Υπάρχουν κι εκείνοι, δε, που συνδέουν τα έσοδα από τον ΕΝΦΙΑ με την πτήση του Ευάγγελου Βενιζέλου ενώ κάποιος άλλος «αποκαλύπτει» ότι το ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τα «εγκαίνια» της πρωτοβουλίας "Νιώσετε πρωθυπουργός για μια ωρα".
































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης