Ο δήμαρχος Πάφου εμπλέκεται σε υπόθεση με απειλητικά μηνύματα

Η αστυνομία εντόπισε ότι το κινητό τηλέφωνο με το οποίο είχαν σταλεί απειλητικά μηνύματα σε έναν δημοσιογράφο και δύο δημοτικούς συμβούλους της Πάφου, είχε αγοραστεί από τον ίδιο τον δήμαρχο

H αστυνομική έρευνα που γίνεται στην Κύπρο για απάτη με τον διαχωρισμό 177 οικοπέδων στην Πάφο, αγγίζει το δήμαρχο της πόλης, Σάββα Βέργα. 

Οι εξελίξεις έχουν γίνει βασικό θέμα της επικαιρότητας στην Κύπρο.

Η αστυνομία εντόπισε ότι το κινητό τηλέφωνο με το οποίο είχαν σταλεί απειλητικά μηνύματα σε έναν δημοσιογράφο και δύο δημοτικούς συμβούλους της Πάφου, είχε αγοραστεί από τον ίδιο τον δήμαρχο Σάββα Βέργα. 

Το παράδοξο είναι ότι από το ίδιο κινητό είχε σταλεί μήνυμα και στον... Δήμαρχο, σαν δηλαδή ο ίδιος ο κ. Βέργας να έστειλε μήνυμα στον εαυτό του!

Ο κ. Βέργας παραδέχθηκε ότι αυτός είχε αγοράσει το κινητό, το οποίο είπε όμως ότι το χάρισε στην στενή του συνεργάτιδα Μαρία Σολομωνίδη η οποία είναι υπάλληλος στο Δήμο Πάφου. 

Η κυρία Σολωμονίδη ισχυρίστηκε ότι το κινητό το πήρε ο πατέρας της και εν βρασμώ ψυχής έβαλε άλλη κάρτα sim και έστειλε τα απειλητικά μηνύματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αδελφός της Μαρίας Σολωμομίδη έχει συλληφθεί για την υπόθεση με τα 177 οικόπεδα στη Πάφο, καθώς ήταν σχεδιαστής της εταιρείας Aristo η οποία φέρεται να επωφελήθηκε περίπου ένα εκατ. ευρώ. 

Ιδιοκτήτης της Aristo είναι ο κ. Θεόδωρος Αριστοδήμου, πρώην Πρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου και ανιψιός του πρώην Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακρίνει και τον δήμαρχο Πάφου, Σάββα Βέργα. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr