Αυξάνει σε οκτώ τους εκτός συνόρων προορισμούς της από και προς τη συμπρωτεύουσα
Με το αεροδρόμιο Beauvais του Παρισιού συνδέει από το φετινό χειμώνα τη Θεσσαλονίκη η Ryanair, αυξάνοντας σε οκτώ τους εκτός συνόρων προορισμούς της από και προς τη συμπρωτεύουσα.
Όπως γνωστοποίησε χθες η υπεύθυνη μάρκετινγκ της εταιρείας για την Ελλάδα, Ραβάρα Κιάρα, σε εκδήλωση για την έναρξη του δρομολογίου, αυτό θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο και θα συνεχιστεί και κατά τη θερινή σεζόν.
Συνολικά για το τρέχον οικονομικό της έτος, το οποίο λήγει το Μάρτιο του 2015, η εταιρεία εκτιμά ότι θα έχει διακινήσει από και προς τη Θεσσαλονίκη 1,5 εκατ. επιβάτες, δηλαδή περίπου 100.000 περισσότερους από την προηγούμενη χρήση.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.