Προδόθηκαν από την αγάπη τους για το... αλκοόλ!

Ο 33χρονος Έλληνας και ο 29χρονος Αλβανός συνεργός του δεν είχαν προλάβει να κρύψουν τα μπουκάλια που έκλεψαν

Τα μπουκάλια με τα οινοπνευματώδη ποτά που άρπαξαν από μια αποθήκη καταστήματος  στα Ιωάννινα για να ικανοποιήσουν το πάθος τους για το αλκοόλ, αποτέλεσαν τα πειστήρια που οδήγησαν στη σύλληψη των δραστών και την εξιχνίαση άλλων δυο διαρρήξεων που είχαν διαπράξει στην ευρύτερη περιοχή.

Ο 33χρονος Έλληνας και ο 29χρονος Αλβανός συνεργός του δεν είχαν προλάβει να τα κρύψουν όταν εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και έτσι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Στην προανάκριση προέκυψε ότι οι δυο τους είχαν διαρρήξει ένα μηχανουργείο στην Ελεούσα την περασμένη τετάρτη και είχαν κλέψει μία βαλίτσα με συλλογή κλειδιών, ενώ είχαν κλέψει και διάφορα εργαλεία από ένα αγρόκτημα στην Κρύα Ιωαννίνων στις 16 Οκτωβρίου.

Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και τώρα εξετάζεται αν είναι υπεύθυνοι και για άλλες διαρρήξεις στην περιοχή. Στο μεταξύ, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που άσκησε και στους δυο δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και επιπρόσθετα στον 29χρονο για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς είχε έρθει παράνομα στη χώρα αν και εκκρεμούσε σε βάρος του απαγόρευση εισόδου. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr