Λάρισα: Μακρυχέρα αλλοδαπή χτυπούσε στον σταθμό του ΚΤΕΛ

H 62χρονη αλλοδαπή αποπειράθηκε να αρπάξει 500 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού ενός 75χρονου, εκείνος την πήρε είδηση κι έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να επέμβουν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Τα 'χε τα χρονάκια της μια Βουλγάρα με... μακριά χέρια, αλλά αυτά δεν την εμπόδιζαν να «αλωνίζει» στον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ της Λάρισας και να αρπάζει με επαγγελματική ευκολία τα πορτοφόλια των ανυποψίαστων ταξιδιωτών, την ώρα που επιβιβάζονταν στα λεωφορεία!

Όταν η 62χρονη αλλοδαπή αποπειράθηκε να αρπάξει 500 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού ενός 75χρονου, εκείνος την πήρε είδηση κι έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να επέμβουν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν κοντά στον σταθμό. Η δράστιδα συνελήφθη και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα.

Στις τσέπες της βρέθηκε άλλο ένα πορτοφόλι, που είχε κλέψει νωρίτερα από μια 41χρονη χωρίς να το αντιληφθεί και είχε μέσα 50 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και κάρτες. Το περιεχόμενό του ήταν ακέραιο και το κλεμμένο πορτοφόλι αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Η αλλοδαπή παρελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας που ερευνούν αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr