Σέρρες: Νεανική σπείρα είχε... αδυναμία στα ταξί!

Οι δύο 23χρονοι ανέλαβαν να διαρρήξουν το σταθμευμένο ταξί ενός 38χρονου σπάζοντας το πίσω δεξί φινιστρίνι, ενώ το ζευγάρι των 20χρονων συνεργών τους φύλαγε τσίλιες μέσα σε ένα αυτοκίνητο σε κοντινή απόσταση. Οι δράστες άρπαξαν ένα tablet και μικρό χρηματικό ποσό και διέφυγαν

Τα βρήκαν σκούρα όταν προσπάθησαν να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους στις διαρρήξεις καταστημάτων και επέστρεψαν σε αυτές των... ταξί, τέσσερις νεαροί που δρούσαν εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα στις Σέρρες! Όμως, ούτε αυτού του είδους οι κλοπές τους «βγήκαν», αφού συνελήφθησαν.

Οι δύο 23χρονοι ανέλαβαν να διαρρήξουν το σταθμευμένο ταξί ενός 38χρονου σπάζοντας το πίσω δεξί φινιστρίνι, ενώ το ζευγάρι των 20χρονων συνεργών τους φύλαγε τσίλιες μέσα σε ένα αυτοκίνητο σε κοντινή απόσταση. Οι δράστες άρπαξαν ένα tablet και μικρό χρηματικό ποσό και διέφυγαν, αλλά η κλοπή έγινε αντιληπτή γρήγορα και συνελήφθησαν  μισή ώρα αργότερα έχοντας τα κλοπιμαία στην κατοχή τους. Μάλιστα, ο 23χρονος αλλοδαπός έδειξε πλαστό διαβατήριο στους αστυνομικούς.

Στην προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, αποκαλύφθηκε ότι νωρίτερα είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν και ένα παντοπωλείο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι τρεις άνδρες της συμμορίας είχαν διαρρήξει άλλα τρία ταξί στις 18 Μαρτίου και είχαν κλέψει από μέσα 340 ευρώ, ένα tablet και ένα κινητό. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σερρών τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, κλοπή, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κατασχέθηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr