Τι λέει η μητέρα της Άννυ: «Μου έδειξαν το παιδί μου στη φωτογραφία»

Τι λέει η μητέρα της Άννυ: «Μου έδειξαν το παιδί μου στη φωτογραφία»

Κατά 90% σίγουρη πως στη φωτογραφία που έχει η αστυνομία στη διάθεσή της είναι η μικρή Άννυ, δηλώνει η μητέρα της - Την Πέμπτη θα ξαναδεί την εικόνα, μετά την επεξεργασία από τους ειδικούς της ΕΛΑΣ

Τι λέει η μητέρα της Άννυ: «Μου έδειξαν το παιδί μου στη φωτογραφία»
Κατά 90% σίγουρη πως στην φωτογραφία που της έδειξαν οι αστυνομικοί στην ασφάλεια είναι η τετράχρονη κόρη της, δηλώνει η μητέρα της μικρής Άννυ Μπορίσοβα, που έχει εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου.

«Στην Ασφάλεια μου έδειξαν φωτογραφία και είμαι 90% σίγουρη ότι είναι το δικό μου παιδί» λέει αποκλειστικά στο protothema.gr, ενώ ενημερώνει ότι θα προσέλθει εκ νέου στη ΓΑΔΑ το πρωί της Πέμπτης ώστε να δει και πάλι την φωτογραφία. 

Κλείσιμο
Η εικόνα στάλθηκε στην αστυνομία από πολίτη που την τράβηξε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή ανάμεσα από Κερατσίνι και Πειραιά και δείχνει μια γυναίκα να κρατά ένα παιδί από το χέρι και να σταματά ένα ταξί. 

Οι ειδικοί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ επεξεργάζονται την φωτογραφία ώστε να γίνει κατά το δυνατόν ευκρινής και να μπορέσει η μητέρα να πει με απόλυτη βεβαιότητα εάν πρόκειται για το παιδί της. 

Μιλώντας στο protothema.gr, η μητέρα της Αννυ δηλώνει πως κάποιος έχει κλέψει το παιδί της και ισχυρίζεται ότι ήταν δύο μέρες εξαφανισμένο, από τη στιγμή που εκείνη επέστρεψε στην Αθήνα, στις 23 Απριλίου.

«Εχω αγωνία για το παιδί μου», λέει και περιμένει τα αποτελέσματα της έρευνας της αστυνομίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης