Ελεύθερος ο 70χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση της Άννυ

Ελεύθερος ο 70χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση της Άννυ

Ο άνδρας υποστηρίζει πως εξυπηρέτησε τον πατέρα της μικρής που του το ζήτησε χωρίς να γνωρίζει για το ειδεχθές έγκλημα 

Ελεύθερος ο 70χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση της Άννυ
Αρνήθηκε ο 70χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση της Άννυ -ενώπιον της ανακρίτριας στην οποία απολογήθηκε -ότι είχε γνώση για την τύχη του παιδιού. Ο 70χρονος κλήθηκε και κατέθεσε στο πλαίσιο της ανάκρισης, καθώς είχε επιβεβαιώσει ψευδώς ότι η 25χρονη μητέρα της Άννυ είχε δώσει το παιδί σε μια φίλη της. 

Αμέσως μετά ανακρίτρια και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο τον 70χρονο με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Κλείσιμο
Ειδικότερα στην απολογία του ο 70χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι στις 21 Απριλίου μαζί με τον Νικολάι (φίλος του δράστη) πήγαν στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα για να μεταφέρουν έναν καναπέ. 

Εκεί ο πατέρας του παιδιού και δράστης -σύμφωνα με τον 70χρονο -ήταν απολύτως ψύχραιμος. Ο ίδιος φέρεται να ανέφερε στην ανακρίτρια ότι δεν παρατήρησε κατι περίεργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 70χρονος ρωτήθηκε από την ανακρίτρια εάν είδε στο σπίτι ψυγεία μεταφοράς και απάντησε αρνητικά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακριτικές αρχές ερευνούν και προς άλλες κατευθύνσεις την υπόθεση αυτή που συγκλόνισε το πανελλήνιο, προκειμένου να διαπιστώσουν μήπως έχει διαπραχθεί και αδίκημα που αφορά στην εμπορία οργάνων. 

Δήλωσε πως μετάνιωσε που είπε ψέματα. «Έτσι μου είπε για το παιδί, έτσι είπα. Τον Σάββα τον ήξερα 3-4 χρόνια. Δεν υποψιάστηκα τίποτα» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος αναφέροντας επίσης πως ο πατέρας και δράστης δεν ήταν βίαιος με την κόρη του.

Ο Σταύρος Γεωργίου, δικηγόρος της Ντμιτρίνα, μητέρας της 4χρονης, δήλωσε ότι υπέβαλε αίτημα να έρθει από τη Βουλγαρία και να καταθέσει ο Νικολάι ενώπιον των ελληνικών ανακρτιτικών αρχών.

Συμπληρωματική κατάθεση δίνει ο σύντροφος του πατροκτόνου

Συμπληρωματική κατάθεση θα δώσει σήμερα ο σύντροφος του πατροκτόνου ο οποίος έφτασε πριν λίγο στην Ευελπίδων. Όπως είχε ο ίδιος πει στο protothema.gr είχε περίπου 4 χρόνια σχέση με τον πατέρα της δολοφονημένης Άννυ και τον είχε χαρακτηρίσει βίαιο και ψυχοπαθή καθώς είχε πέσει όπως ο ίδιος είχε πει θύμα ξυλοδαρμού από εκείνον πολλές φορές.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης