Στο αυτόφωρο οι γονείς της 4χρονης για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Στο αυτόφωρο οι γονείς της 4χρονης για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Η ανάκριση για την απίστευτη αυτή υπόθεση συνεχίζεται με τις αρχές να ερευνούν προς πάσα κατεύθυνση ακόμη και το ενδεχόμενο ο δράστης και πατέρας του παιδιού να έχει προβεί σε εμπόριο οργάνων

Στο αυτόφωρο οι γονείς της 4χρονης για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών
Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων θα βρεθούν εκ νέου σήμερα οι γονείς της 4χρονης, Άννυ, οι οποίοι βρίσκονται στις φυλακές καθώς έχουν κριθεί προφυλακιστέοι. Και οι δυο θα μεταχθούν από τα σωφρονιστικά καταστήματα όπου κρατούνται, προκειμένου να εμφανιστούν στο αυτόφωρο δικαστήριο για να δικαστούν για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Στην κατοχή τους είχαν βρεθεί πριν αποκαλυφθεί η φρικτή αλήθεια για την τύχη του παιδιού ποσότητα ουσιών (χάπια).

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 4χρονης έχει ομολογήσει ότι τεμάχισε το παιδί του – αφού το βρήκε νεκρό όπως ισχυρίζεται! Αντίθετα, η μητέρα αρνείται ότι γνώριζε κάτι για τον τρόπο που ο σύντροφός της συμπεριφέρθηκε στην κόρη της. Η ανάκριση για την απίστευτη αυτή υπόθεση συνεχίζεται με τις αρχές να ερευνούν προς πάσα κατεύθυνση ακόμη και το ενδεχόμενο ο δράστης και πατέρας του παιδιού να έχει προβεί σε εμπόριο οργάνων!

Κλείσιμο
Χθες, ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας βρέθηκε ο 70χρoνος που φιλοξενούσε στο σπίτι του τη μητέρα της 4χρόνη Άννυ.

Ο ηλικιωμένος άνδρας κατηγορείται για το αδίκημα της ψευδορκίας και επιβεβαίωσε ψευδώς στις Αρχές τον αρχικό ισχυρισμό της μητέρας της 4χρονης Άννυ πως είχε αφήσει την κόρη της σε μια φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος υποστήριξε ενώπιον της ανακρίτριας πως εξυπηρέτησε τον πατέρα της μικρής που του το ζήτησε χωρίς να γνωρίζει για το φρικτό έγκλημα.

Προσερχόμενος στο ανακριτικό γραφείο ζήτησε συγγνώμη για τη πράξη του. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης