Γιουχάισμα και αναβολή στη δίκη του Βούλγαρου παιδοκτόνου

Ο Μπακαρτζίεφ έδωσε και συμπληρωματική κατάθεση για τη δολοφονία της κόρης του - Επέστρεψε στις φυλακές Κέρκυρας 

Αναβολή πήρε τελικά η δίκη του Βούλγαρου παιδοκτόνου για παλαιότερη υπόθεσή του που αφορούσε σε κατοχή και χρήση ναρκωτικών. Η δίκη θα γίνει αορίστως με κλήση και όχι σε ρητή δικάσιμο.

Ο Στανισλάβ «Σάββας» Μπακαρτζίεφ έ
φτασε στην Ευελπίδων ένα τέταρτο πριν τις 9 το πρωί συνοδεία ισχυρής αστυνομικής παρουσίας.

Ο δολοφόνος εμμένει ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τη μικρή, αλλά πέθανε από παθολογικά αίτια, παραδέχτηκε ωστόσο ότι  επί τρεις ημέρες ήταν εκείνος που προσπαθούσε να εξαφανίσει τα ίχνη της. 



Ο Βούλγαρος παιδοκτόνος, μετά την τρίωρη κατάθεσή του, έφυγε για τις φυλακές της Κέρκυρας υπό αυστηρή αστυνομική δύναμη και κάτω από έντονες αποδοκιμασίες έξω από τα δικαστήρια. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης Παναγιώτης Χρυσικάκης του 28χρονου υποστήριξε μιλώντας σε δημοσιογράφους «ότι ο πελάτης του κατά τις τρεις ώρες που κράτησε η συμπληρωματική απολογία του, έδωσε νέα κάποια νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Ο 27χρονος ρωτήθηκε επίμονα από την ανακρίτρια για το ρόλο που έχει διαδραματίσει ο φίλος του Νικολάι, ωστόσο ο συνήγορος υπεράσπισης του δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες, τονίζοντας ότι η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και η υπόθεση πρέπει να χειριστεί με πολύ προσοχή. 

Το πρωί ο δολοφόνος της 4χρονης Άννυ δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους και οδηγήθηκε γρήγορα στα κρατητήρια της Ευελπίδων όπου κρατήθηκε μέχρι να ξεκινήσει η δίκη του. Κατά την αποβίβασή του από την κλούβα κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος άρχισε να τον γιουχάρει και να τον βρίζει, ενώ μια γυναίκα ούρλιαζε «Κρέμασμα!».

Σημειώνεται ότι ο Βούλγαρος παιδοκτόνος μεταφέρθηκε τη Δευτέρα από τις φυλακές Κέρκυρας στην Αθήνα.



Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή μεταγωγή του στις φυαλακές Κορυδαλλού κατέληξε σε φιάσκο. Ο Βούλγαρος παιδοκτόνος έφτασε στις φυλακές λίγο μετά τις 15:30 συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Οι αρχές περίμεναν για περισσότερη από μισή ώρα τη μεταγωγή του, όμως καθώς δεν είχε δοθεί εντολή από τη ΓΑΔΑ για την κράτησή του εκεί, ο 27χρονος μεταφέρθηκε τελικά στο Μεταγωγών.
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr