Μπλόκο σε τσιγγάνους με τρία κιλά χασίς στα Καμένα Βούρλα

Μπλόκο σε τσιγγάνους με τρία κιλά χασίς στα Καμένα Βούρλα

Στο φορτηγάκι βρέθηκαν κρυμμένες δύο σακούλες που περιείχαν ένα κιλό και 30 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο κιλά και 90 γραμμάρια  τεμαχισμένα δενδρύλλια

Μπλόκο σε τσιγγάνους με τρία κιλά χασίς στα Καμένα Βούρλα
Ένας τυχαίος έλεγχος της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στο φορτηγάκι που επέβαινε ένα ζευγάρι τσιγγάνων στον παράδρομο της παλιάς εθνικής οδού, στο ύψος των Καμένων Βούρλων, αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμοι να διακινήσουν πάνω από τρία κιλά χασίς!

Στην καρότσα του αγροτικού που οδηγούσε ένας 33χρονος με συνοδηγό την 36χρονη σύζυγό του από την Καμηλόβρυση Λαμίας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κρυμμένες δύο σακούλες που περιείχαν ένα κιλό και 30 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο κιλά και 90 γραμμάρια τεμαχισμένων δενδρυλλίων χωρίς ρίζα και φύλλωμα! Το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ενώ το αγροτικό που ανήκει στην 36χρονη κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Τρία δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης και μικροποσότητα κάνναβης βρήκαν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. στο σπίτι ενός 32χρονου σε περιοχή του Ρεθύμνου, όπου έκαναν έρευνα. Ο 32χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων και κατοχή ναρκωτικών. Στον ίδιο εισαγγελέα οδηγήθηκε και ένας 33χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. στο Ρέθυμνο και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 18 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης