Λάρισα: Ήταν «φορτωμένος» με ναρκωτικά

Ο νεαρός διακινητής συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του

Πέταξε στο έδαφος πέντε συσκευασίας με ηρωίνη συνολικού βάρους πέντε γραμμαρίων ένας 27χρονος Έλληνας, μόλις είδε να τον πλησιάζουν για έλεγχο άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στη Λάρισα. Όμως, οι αστυνομικοί βρήκαν τα ναρκωτικά, μαζί με αρκετά άλλα που έκρυβε στο σπίτι του.

Ο νεαρός διακινητής συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου κατασχέθηκαν άλλη μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,2 γραμμαρίου, τέσσερις τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης, τέσσερα γυάλινα φιαλίδια με υδροχλωρική πεθαδίνη σε υγρή μορφή βάρους 4,1 γραμμαρίων το καθένα και 12 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε στον 27χρονο δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Στην Καρδίτσα, ένας 22χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας όταν βρέθηκαν στην κατοχή του μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 71,8 γραμμαρίων, 35 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε την απαραίτητη ιατρική συνταγή και βουπρενορφίνη βάρους 4,8 γραμμαρίων σε τρίμματα. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr