Σέρρες: Εγκληματική ενέργεια «δείχνει» ο θάνατος του 85χρονου στα Κάτω Πορόια

Σέρρες: Εγκληματική ενέργεια «δείχνει» ο θάνατος του 85χρονου στα Κάτω Πορόια

Αναζητούνται οι Πομάκοι ένοικοι του σπιτιού που βρέθηκε νεκρός - Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν κακώσεις στο πρόσωπο και τον λαιμό του ηλικιωμένου 

Σέρρες: Εγκληματική ενέργεια «δείχνει» ο θάνατος του 85χρονου στα Κάτω Πορόια
Η νεκροτομή που θα γίνει σήμερα θα ξεκαθαρίσει τα ακριβή αίτια θανάτου του ηλικιωμένου που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας μέσα σε ένα σπίτι στο χωριό Κάτω Πορόια στις Σέρρες, οι Πομάκοι ένοικοι του οποίου δεν έχουν βρεθεί και αναζητούνται.

Ο 85χρονος είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή και οι δικοί του τον έψαχναν παντού, ενώ είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του και στο αστυνομικό τμήμα Κάτω Νευροκοπίου Δράμας. Τελικά, η σορός του εντοπίστηκε σε ένα σπίτι στο χωριό, το οποίο νοίκιαζε μια οικογένεια Πομάκων. Οι άνδρες της Αστυνομίας κάλεσαν ιατροδικαστή που διαπίστωσε ότι στην σορό του ηλικιωμένου υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Κλείσιμο
Αμέσως αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς οι ένοικοι του σπιτιού με τους οποίους το θύμα είχε επαφές, αλλά δεν βρέθηκαν για να εξηγήσουν πώς ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι τους ενώ εκείνοι απουσίαζαν. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη και ήδη έχουν δώσει καταθέσεις άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του 85χρονου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης