Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ξανάγινε κομάντο: Έκανε άλμα από Σινούκ και κατάδυση μαζί με «βατράχια»

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ξανάγινε κομάντο: Έκανε άλμα από Σινούκ και κατάδυση μαζί με «βατράχια»

Ο ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης πήγε στη Νέα Πέραμο, συμμετείχε σε προγραμματισμένο άλμα αλεξιπτωτιστού από ελικόπτερο Chinook και σε κατάδυση με προσωπικό της ΔΥΚ, της Ζ’ ΜΑΚ και του ΕΤΑ

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ξανάγινε κομάντο: Έκανε άλμα από Σινούκ και κατάδυση μαζί με «βατράχια»
Λένε ότι ο ηγέτης διοικεί με το παράδειγμα και όχι με το φόβο. Την αρχή αυτή φαίνεται ότι πρεσβεύει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Πέραμο και δεν αρκέστηκε σε... επιθεώρηση, αλλά ζήτησε να κάνει άλμα από ελικόπτερο και στη συνέχεια έκανε και κατάδυση με τους επίλεκτους των ειδικών δυνάμεων!

Ακολουθώντας το πρόγραμμα των μαχητών από το Ειδικό Τάγμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ), τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) και τη Ζ' Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών (Ζ' ΜΑΚ) ο ναύαρχος Αποστολάκης αφού μίλησε στο προσωπικό συμμετείχε και ο ίδιος σε προγραμματισμένο άλμα αλεξιπτωτιστού από ελικόπτερο Chinook CH-47D και σε κατάδυση στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, με προσωπικό της ΔΥΚ, της Ζ’ ΜΑΚ και του ΕΤΑ.

Κλείσιμο
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης είναι και ο ίδιος... κομάντο αφού έχει αποφοιτήσει από το Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), από τα σχολεία Advanced Mine Warfare School (Βέλγιο) και Amphibious Warfare School (ΗΠΑ) και επιπλέον έχει υπηρετήσει στη ΔΥΚ ως Επιστολέας και Διοικητής.





























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης