Συλλαλητήριο κατά του ΝΑΤΟ στο κέντρο της Αθήνας

Συλλαλητήριο κατά του ΝΑΤΟ στο κέντρο της Αθήνας

Οι συγκεντρωμένοι καταδικάζουν τις ενέργειες της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, καθώς και την εξωτερική πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης

Συλλαλητήριο κατά του ΝΑΤΟ στο κέντρο της Αθήνας
Αντινατοϊκό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, καθώς αύριο και μεθαύριο θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΚΚΕ, συμμετείχαν εργατικά συνδικάτα, σύλλογοι γυναικών και φοιτητών και άλλοι φορείς. Οι συγκεντρωμένοι καταδίκασαν τις ενεργείς του ΝΑΤΟ και ζήτησαν να κλείσουν οι βάσεις της υπερατλαντικής συμμαχίας στην Ελλάδα και την απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. «Στις 8-9 Ιουλίου πραγματοποιείται στη Βαρσοβία σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ για να πάρει ακόμα πιο επικίνδυνα μέτρα σε βάρος των λαών μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών του συλλαλητηρίου, ενώ εκφράζουν και τη δυσαρέσκεια τους για την εξωτερική πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.

Κλείσιμο
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα προπύλαια και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, στην οποία συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης