«Οι σκέψεις μου πηγαίνουν στο κακό»: Τι λέει η γυναίκα που αγωνιά για τον άντρα και την κόρη της

«Οι σκέψεις μου πηγαίνουν στο κακό»: Τι λέει η γυναίκα που αγωνιά για τον άντρα και την κόρη της

Πατέρας και κόρη εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς επιστρέφοντας από την εκκλησία 

«Οι σκέψεις μου πηγαίνουν στο κακό»: Τι λέει η γυναίκα που αγωνιά για τον άντρα και την κόρη της
Την ίδια ώρα που στο μυαλό των συγγενών του πατέρα και της κόρης που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς πλάθονται άσχημα σενάρια για την κατάληξη της εφιαλτικής τους περιπέτειας, οι αστυνομικοί χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη τους.

Οι ώρες περνούν αγωνιωδώς για την Αγγελική Λοϊζίδη η οποία από το βράδυ του Σαββάτου αναζητεί απεγνωσμένα την κόρη της και τον άνδρα της. «Από το μυαλό μου περνούν χίλια πράγματα, ωστόσο οι περισσότερες σκέψεις μου πηγαίνουν στο κακό», λέει στο protothema.gr η Αγγελική Λοϊζίδη και συνεχίζοντας προσθέτει: «Τους αναζητήσαμε ακόμα και στα νοσοκομεία της Αμαλιάδας, του Πύργου και του Ρίου αλλά μας είπαν ότι δεν είχαν πάει ασθενείς με το όνομα του συζύγου μου και της κόρης μου».
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τη μητέρα που τις τελευταίες τρεις ημέρες βιώνει μια πρωτοφανή περιπέτεια δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό που να δικαιολογεί την εξαφάνιση τους. 

«Πήγαν στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, γύρω στις επτά το απόγευμα του Σαββάτου, με άλλο ένα ζευγάρι που παραθέριζε μαζί μας για να ανάψουν ένα κερί. Όταν τελείωσε ο εσπερινός τότε ο σύζυγος μου τους είπε ότι θα επιστρέψουν μαζί με την κόρη μας αργότερα στο δωμάτιο. Μπήκαν στο αυτοκίνητο και κινήθηκαν σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που θα έπρεπε να ακολουθήσουν για να φτάσουν στο δωμάτιο που μέναμε. Όλα αυτά συνέβησαν μια ημέρα πριν επιστρέψουμε στην Αθήνα. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Μαζί τους δεν είχαν χρήματα αλλά ούτε τα κινητά τους τηλέφωνα.Μήπως επειδή δεν είχαν χρήματα έχουν πάει σε κάποιο μοναστήρι; Δεν ξέρω πλέον τι να πω».

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την υπόθεση σήμερα με τη βοήθεια σκύλου της ΕΜΑΚ εστίασαν τις έρευνες τους σε απόμακρες περιοχές, αλλά και σε αγροτικούς δρόμους που υπάρχουν αρδευτικά κανάλια. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν καταφέρει να βρουν τους αγνοούμενους. Η Αγγελική Λοϊζίδη από την ημέρα της εξαφάνισης έφυγε απο το ενοικιαζόμενο δωμάτιο και έχει πάει στο σπίτι του αδερφού της που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο που παραθέριζε με τον άνδρα της Κωνσταντίνο και την κόρη της Ελένη η οποία αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης